Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Уинбет вижда триумф на андорци в Шампионска лига

0
Шампионска лига
Шампионска лига UEFA

Първите предварителни кръгове на европейските клубни турнири неизменно носят екзотика. Започват пресявките в Шампионска лига и сред началните участници са първенците на Сан Марино и Андора.

Интер Ескалдес е име, което едва ли всеки ден срещат. Според българския букмейкър Winbet този отбор ще вземе своето в Сан Марино и коефициентът 1.60 изглежда доста примамки. Ставката за равенство в първата среща е 3.40, а домакински успех на Ла Флорита ще изплаща умножение по 5.50. 

Мачът е във вторник от 16:00 часа, затова внимавайте – не е в типичното за турнира вечерно време. Важно уточнение е, че ще се играе на неутрална локация – в Рейкявик. Така домакинското предимство няма никаква стойност. 

Винаги е интересно да се следят ранните квалификации в надпреварите на УЕФА и при добър анализ на всяка среща, могат да се изградят солидни прогнози. 

Видяно 14 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.