Турнир с награди за феновете на виртуални спортове от Winbet

0 коментара
winbet бонус турнир за виртуални спортове
Бонус турнир Виртуални спортове от Winbet.

Ако сте сред почитателите на виртуалните спортове в интернет, онлайн букмейкърът Winbet ви е подготвил специална седмица. В нея компанията организира ексклузивен турнир с награди специално за залози от секцията Виртуални. Всеки регистриран потребител ще може да се включи в ежедневното и генералното класиране, като за всяко едно са подготвени награди. Повече за самия турнир и как да участвате в него, ще ви разкажем в следващите редове.

Вход в Winbet Виртуални Спортове


Същност на турнира

Турнирът за виртуални спортове на Уинбет ще стартира на 23 Април, като ще продължи няколко дена поред. Финалът му е в края на деня на 29 Април. За турнира важат единствено залозите на виртуални спортове, като всички дисциплини и маркети се класират. Няма ограничение дори в броя на поставените залози, с които може да участвате в турнира.

Участието в турнира изисква направата на залози. От своя страна, чрез точно тези залози получавате определен брой точки, с които се нареждате в класирането. Точките се закръглят до цяло число според конкретна формула. Ето и каква е тя:

Нетната печалба х Коефициента на залога = Брой точки

От нея следват две други формули:

Нетната печалба = Общата печалба – Сумата на залога

Коефициент = Общата печалба / Сумата на залога

Няма значение дали във фиша си ще имате 1 селекция, 2 или повече. Всеки талон си има общ коефициент, както и поле за въвеждане сума на залога. Нека видим и пример за изчисление на брой точки.

Да речем, че сте направили залог на стойност 10 лв. на събития от света на виртуалните спортове в Уинбет с коефициент общо 4.00. Това означава, че потенциалната печалба е 10 х 4 или 40 лв. Нетната печалба обаче изважда сумата на самия залог, което означава, че 30 лв. е чистата печалба от подобен залог. Той ще ви донесе следния брой точки:

30 х 4.00 = 120 точки

Имаме чистата печалба от 30 лв., която умножаваме по коефициента – 4.00 и така получаваме броя точки.

Важно е да уточним, че ако акаунтът ви е в евро, спечелените точки ще бъдат умножени по 1.95583. По този начин ще се приравнят както биха изглеждали при залог в български лева.

Ако пък направите залог, от който нетната печалба е отрицателна, той просто не се зачита към класирането.


Какви са наградите и как се определя класирането?

Всеки ден от 23 Април до 28 Април ще се води ежедневно класиране с награди за участниците. В него ще има общо 20 печеливши. Те ще спечелят своите награди спрямо предварително определена схема. Ето и каква е тя:

  • За първо място наградата е 500 лв.
  • За второ място – 250 лв.
  • За трето място наградата е 100 лв.
  • На 4 и 5 място наградата е 50 лева за всеки
  • За местата от 6 до 10 включително наградата е по 20 лв.
  • Класиралите се от 11 до 20 място ще получат по 10 лв.

Ако има равенство в спечелените точки между участниците, по-напред ще се класира този, който е отчел по-голяма нетна печалба от залог.

Когато изтекат дните с ежедневни награди от турнира, на 29 Април ще бъде последният ви шанс за участие. В този ден ще се определи и крайното класиране. Наградите тук се разпределят по следния начин:

МястоНаграда
12000 лева
2500 лева
3250 лева
4-1020 лева
11-3110 лева

В генералното класиране се взимат предвид всички точки, спечелени през дните на промоционалния турнир.

Крайното класиране за който и да е ден от турнира ще бъде обявено в сайта на Уинбет на следващия ден, обикновено около 12 часа на обяд. Всички печалби за играчите ще бъдат кредитирани по сметките им във вида на кеш сума до 24 часа след края на кръга. Хубавата новина е, че получените суми под формата на Winbet бонуси няма да имат ограничения за използване. Това означава, че ще може да ги изтеглите без да ги превъртате.

Winbet определено се е постарал да създаде интригуващ турнир за залози на виртуални спортове. По този начин компанията се отличава от останалите оператори в бранша у нас, след като създава и разиграва бонус награди на доста по-нетрадиционни игри. С този турнир целта на компанията е да популяризира още повече виртуалните си спортове и в същото време да даде шанс на клиентите си да спечелят награди.

Видяно 19 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.