Winbet очаква победа на ЦСКА още в Скопие

0
Маурисио Гарсес ЦСКА
Lap.bg

ЦСКА започва поредния се поход в Европа с визита на Македония Гьорче Петров в Скопие. „Червените“ стартират като поставени във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Столичният гранд е фаворит за мнозина, а ето и какво мислят букмейкърите. Генералният спонсор на 31-кратния шампион уинбет българия излезе с коефициент 1.80 за успех на ЦСКА при гостуването. Краен резултат „хикс“ е умножава залозите по 3.50, а победа за домакините е със ставка 4.00.

Несъмнено „двойката“ е много примамлива, защото „армейците“ се представят силно в турнирите на УЕФА последните сезони. Елиминираха редица отбори с по-висок бюджет и натрупаха самочувствие. Съперникът им пък не е особено претенциозен тим.

Няма почти никакви успехи на европейска сцена, а и у дома не е сред традиционните клубове. Все пак във футбола винаги има и момент на подценяване. ЦСКА все още има нужда от време новите попълнения да се сработят.

Затова и коефициентът не е още по нисък. Той е такъв към 19 юили (вторник). Възможни са промени до началото на мача!

Видяно 15 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.