Функцията „Създай залог“ вече е налична в Winbet Спорт

0
създай залог от winbet
Winbet създай залог.

Иновациите и подобренията в спортните платформи за онлайн залози са един от начините за атракция на потребителите. Колкото повече опции се предлагат и колкото по-разнообразни са те, толкова един спортен сайт за залагания е по-атрактивен. Българският букмейкър Уинбет е един от най-харесваните у нас, а тенденциите показват, че интересът на залагащите към този оператор нараства. Това със сигурност ще продължи и след въвеждането на опцията “Създай залог” в спортната платформа. Функцията е позната още като Bet Builder или Конструктор на залог, понеже позволява комбиниране на повече от два пазара на едно събитие в един и същ залог.

Към Winbet Спорт


Какво представлява опцията Winbet Създай залог?

По-запознатите от вас може би са наясно с тази опция, но ако не сте, ще ви я опишем накратко. Тя е налична за спортни събития в сайта, като функцията не е достъпна за всички мачове. За повечето водещи срещи обаче тя е активна. Сред наличните дисциплини, за които е активна, са футбол и баскетбол. Чрез Bet Builder опцията на Уинбет потребителите могат да изберат 2 или повече маркета към едно събитие и да ги комбинират в един залог. Обикновено, това не е достъпно при нормални условия, но с тази опция нещата изглеждат по-различно.

По този начин, използвайки Създай залог от Уинбет, клиентите на компанията могат да изберат например победа за даден тим в конкретен мач, общ брой голове, дали и двата тима ще се разпишат в мача, резултат на полувреме и много други опции. Самата функция не е иновативна за българския пазар, понеже други лицензирани букмейкъри в България вече я имат в сайтовете си. Пионер на функцията за родния пазар бе bet365, а bwin също я интегрира на по-късен етап. Сега и Уинбет последва техния пример и обогати своята спортна платформа.


Как се използва Създай залог от Уинбет?

Функцията е налична преди началото на определени футболни, баскетболни или срещи от друг класиращ се спорт. За да я използвате, трябва да отворите конкретния двубой, след което да изберете раздела “Създай залог”. Ако той съществува сред наличните видове маркети, значи опцията е налична към този двубой. Когато я заредите, ще видите и наличните пазари, от които може да селектирате различни опции.

winbet функция създай залог

За да добавите избрана селекция във фиша си, трябва само да кликнете върху конкретния пазар. Той ще се добави в талона и ще видите съобщение, че са ви нужни поне 2 селекции за създаването на залог. След това може да добавите и следващия маркет, който решите. Той също ще се появи в талона и ще видите общия коефициент за конструирания залог. Имайте предвид, че системата ви дава право да добавите до 10 селекции максимум в залога си.

Когато сте готови с избраните селекции, остава само да въведете сумата на залога и да го потвърдите. След това вашият фиш ще се появи в раздела с активните ви залози. За да бъде той успешен, всяка една от избраните селекции трябва да се окаже печеливша. Ако загубите дори една от избраните опции в създадения залог, той ще бъде непечеливш. Добре е да знаете, че конструирания залог не може да комбинирате с други събития в множествен залог.


Мнението ни за новата функционалност в сайта на Winbet

Оценката ни за новата опция в платформата на Уинбет е висока. Смятаме, че тя ще придаде още по-голяма популярност на марката и ще вдигне нивото на оператора. Всяка подобна функция е в плюс за залагащите, понеже им отваря нови и по-добри шансове за успех, така че Winbet заслужава поздравления за интегрирането на Bet Builder опцията.

Видяно 120 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.