Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Winbet дава солиден коефициент за ЦСКА в Базел

0
ЦСКА Базел
Lap.bg

ЦСКА гостува на Базел в мач реванш от плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. След първата среща 31-кратният шампион на България води с гол аванс. 

Преди две години успя да победи съперника си навън. Българският букмейкър Winbet online е подготвил отличен коефициент това да се повтори – 7.00. Равенството ще умножи залозите по 4.33, а евентуален домакински успех е оценен на 1.45. 

ЦСКА се доказа в Европа и пристигна на швейцарска земя с победа и високо самочувствие. Ако Базел си позволи да подцени българския отбор, нищо чудно пак да си изпати.

Все пак прогнозите и очакванията са за домакинска победа. Според много анализатори има голям шанс да се стигне до продължения и 180-е минути да не са достатъчни в този дуел. Залогът е много голям – европейско участие до зимата и сериозни финансови постъпления. 

Видяно 24 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.