Уест Хям удължи договора на Дейвид Мойс

0
дейвид мойс

Дейвид Мойс оства начело на лондонския Уест Хям за още три години. Новината бе потвърдена от „Чуковете“, които завършиха на шестата позиция през изминалата кампания във Висшата лига на Англия.

Мнзоина специалист смятат, че именно Мойс бе главната причина за високо класиране в сезон, в който лондончани далеч не изпъкваха с толкова качествен състав в сравнение с последните три сезона.

58-годишният шотландец беше свързван със завръщане в Евертън, но очевидно шефовете на Уест Хям са останали доволни от видяното и от факта, че Мойс класира столичани за квалификациите на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа.

Това е вторият престой на Мойс начело на „Чуковете“. През сезон 2017/2018 той успя да спаси „Чуковете“ от изпадане, след което напусна само за да се завърне на кормилото на отбора в края на 2019 г. Шотландецът има 583 мача в Премиър лийг зад гърба си, като пред него са хора като Сър Алекс Фъргюсън, Арсен Венгер и Хари Реднап.

Видяно 23 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач