Уелтон жаден за успехи: Ще направим голям сезон

0
Левски
Снимка: lap.bg

Крилото на Левски Уелтън няма търпение да започне новия сезон, който според него ще бъде голям за клуба. Бразилецът изрази задоволство от привличането на сънародника му Роналди и посочи целите пред „сините“.

„Вярвам, че ще направим голям сезон, какъвто беше и предният. Работим здраво и отговорно и искаме да сме подготвени за престоящите състезания. Миналият сезон беше невероятен – спечелихме голям трофей. Трябва да продължим да работим толкова здраво“, започна Уелтон.

„ПАОК е много труден отбор и трябва да работим здраво, за да се противопоставим. Няма да ни бъде лесно, но ние сме Левски и винаги сме фаворит. Ще се постараем да сме в максимална форма, за да продължим“, каза още бразилецът.

„Роналдо е добър футболист с много сериозна скорост. Винаги е добре да има бразилци в отбора“, завърши звездата на Левски.
Видяно 26 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.