Вашингтон стъжни още повече съдбата на Сиатъл

0
нфл

Футболният Отбор на Вашингтон постигна трета поредна победа в последния мач от 12-ия кръг в НФЛ. Столичани надвиха гостуващия тим на Сиатъл Сийхоукс с 17:15 и нанесоха трето поредно поражение на гостите, които на практика са аут от тазгодишните плейофи.

Куотърбекът на домакините Тейлъ Хелники подаде за 223 ярда (23/35), като един негов пас бе за тъчдаун, но младокт метна и един интерсепшън. Над всички в нападението на Вашингтон бе рънингбекът Антонио Гибсън, който пробяга 111 ярда с топка в ръце от 29 опита, като Гибсън улови и пасове за още 35 ярда.Неговата резерва Джи Дей Маккисик се отчете с 30 пробягани ярда и един тъчдаун.

Звездата на Сиатъл Ръсел уилсън подаде за 247 ярда (20/31) и за два тъчдауна, добавяйки и 16 ярда по земя. Уайд рисийвърът Тайлър Локет улови пасове за 96 ярда, но нито един от тях не бе в противниковата енд-зона. Защитата на Сийхоукс ъсщо не бе на нужното ниво, записвайки едва един ‘сак’ за целия мач.

Така Вашингтон вече има баланс от 5 победи и 6 загуби и се намира на второ място в източната дивизия на NFC, докато Сиатъл е с актив от 3 победи и 8 загуби и заема последната позиция в западната дивизия на NFC.

Видяно 10 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.