Вълка не съжалява, че подкрепил Боби

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че не съжалява за подкрепата си към Борислав Михайлов на Конгреса на БФС, но не е доволен от избора на Изпълком. Сираков не вижда как в този си вид сегашният Изпълком ще донесе промяна в българския футбол.

„Заставам зад моето решение. Най-лошото е, че през последните 30 години в тази държава се издигнаха в култ измамата и лъжата. Който прекара някой, е герой. Винаги съм се стремял да действам според моите виждания в живота. Казах преди Конгреса. Аз съм коректен човек. Присъствах на друг конгрес, когато двама приятели стигнаха до бой. Единият беше за Иван Славков, а другият – за Стефан Софиянски. Заставам на 100 процента зад решението си“, заяви Сираков.

„Да, много неща не ми харесаха на Конгреса и особено съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна в българския футбол, но с този Изпълком не вярвам как Боби Михайлов ще я направи. Лично и на мен Боби ми обеща много промени в управлението на БФС. Българският футбол има крещяща нужда от рестарт и няма време за губене“, допълни Наско Сираков.

Видяно 1369 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.