Възстановяването на Тодор Неделев върви по план

0
Тодор Неделев
Източник: ПФК Ботев (Пловдив)

Халфът на Ботев Пловдив и на националния отбор на България Тодор Неделев се възстановява по план от претърпяната операция на главата. Пловдивчанинът пострада при катастрофата на автобуса, който превозваше националите в Тбилиси преди мача с Грузия в турнира Лига на нациите. Капитанът на „канарчетата“ бе опериран в местна болница и се наложи да престои 10 дни под наблюдението на лекари.

„Чувствам се добре и нямам никакви оплаквания. Лекарите, с които говорех ме успокояват и твърдят, че съм напълно възстановен. Вече ми разрешават да говоря по телефона, да гледам телевизия, общо взето всичко“, сподели Неделев, цитиран от „Мач Телеграф“.

Футболистът добавя, че на 25 юли има контролен преглед, а надеждите му са след тов да му бъде разрешено да започне тренировки с топка. Очаква се играчът да продължи кариерата си, но със специална защитна каска на главата тип Петър Чех.

Видяно 5 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.