Втори шеф на пловдивския Ботев напусна

0
Ботев
Снимка: lap.bg

Втори шеф на пловдивския Ботев напусна клуба за един ден. Техническият директор Денис Колев се раздели с „канарчетата“ само няколко часа, след като това направи и изпълнителният директор Даниел Серехидо. Последният обяви своята оставка чрез профила си в Instagram, в който разпространи открито писмо за раздялата.

Денис Колев беше с основна заслуга за създаването на дублиращ отбор на Ботев във Втора лига, в който да се обиграват юношите на клуба. Той дойде при „жълто-черните“ от руския Локомотив (Москва). Смята се, че решенията на Даниел Серехидо и Денис Колев са взети по-рано, но двамата решили да изкачат да мине дербито на Пловдив, преди да ги обявят.

Очаква се официална позиция на ръководството за двете оставки, като е възможно новите директори на ботевци да са също чужденци и приближени на собственика Антон Зингаревич.


Видяно 14 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.