Втори Христо Крушарски влиза в управата на „Лаута“

0 коментара
Христо Крушарски
Снимка: Сайт на БФС

Племенникът на Христо Крушарски вече е част от управлението на Локомотив (Пловдив). Днешното Общо събрание на акционерите ще утвърди роднината на бизнесмена, който носи същото име и фамилия, като член на Управителния съвет.

Младият Крушарски ще бъде изпълнителен директор заедно с Лауринас Розгис, който е представител на новите инвеститори на „Лаута“. Двамата заедно ще подписват договори от името на Локомотив.

Партньорите придобият половината от акциите и ще имат право на двама свои представители в тричленния ръководен орган. Заедно с Розгис ще влезе съдружникът му Здравко Владимиров Иванов.

Христо Крушарски разки, че на този етап няма да си търси сумите, които е инвестирал под формата на заеми в клуба.

По този начин хората, които са проявили интерес към отбора ще започнат на чисто. Сумата от 500 000 лева, която литовецът Розгис вече е осигурил, също остава като част от сътрудничеството, което ще бъде и документално официализирано днес.

Ето кой ще помага на Арда при разузнаването на съперника в Европа.

Видяно 4 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров завършва висшето си образование в Софийски университет специалност Право. Докато следва започва да стажува в няколко водещи спортни медии у нас и след това продължава работа като редактор и репортер.