BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Втора европейска титла за Боряна Калейн

0
Злато
Снимка: Facebook

Който може, го може. Тази българска поговорка бе потвърдена за пореден път от една блестяща родна спортистка. Тя постигна нещо значимо за първи път в кариерата си, но със сигурност тепърва ще продължава да печели титли и отличия, защото има невероятна класа.

Боряна Калейн спечели втори златен медал от финалите на отделните уреди на европейското първенство по художествена гимнастика в Тел Авив, Израел. Бубето стана европейска шампионка и на лента, след като преди това направи същото и на топка.


Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отбеляза големия успех за България в социалната мрежа с думите: „Втори златен медал за Боряна Калейн на европейското първенство в Израел – съчетание с лента. Браво, браво, браво! Това е Боряна Калейн! Браво, Брани, Марияна!“

Боряна Калейн завърши също трета на обръч и си тръгва от европейското с 5 медала – 3 златни, сребърен и бронзов. Както е известно, тя завърши и първа в отборната надпревара заедно със Стилияна Николова. 

Видяно 24 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.