Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Всички в ЦСКА трябва да са обединени преди финала

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Последните месеци видяхме разделение в „червена“ България. Отново се чу за стойчовисти, ганчевисти и какви ли не, само не цесекари.

Истината е, че в трудните моменти феновете стават много по-обединени и напук на всякаква логика правят чудо след чудо. Така ЦСКА беше най-гледният отбор у нас от „В“ група, с по няколко хиляди на всеки мач, при това срещу Ботев Ихтиман и сие.

При Левски е същото. „Сините“ бяха пред закриване и тогава феновете се събудиха, за да започнат масирано посещаване на срещите от шампионата.

Именно сега е моментът феновете на ЦСКА да забравят различията в мненията си и просто да застанат рамо до рамо зад отбора. Финалът за Купата на България е изключително важен за двата отбора. Спечелването му осмисля сезона – загубата, тя може да е катастрофална.

Футболистите имат нужда от подкрепа, защото определено търпяха много критики напоследък. Те имат големи качества и е ясно, че проблемите през пролетта бяха на психологическа основа.

Вече мина времето за мрънкане и оправдания. Сега трябва да се действа. Старши треньорът е опитен британски специалист. Ръководството плати над 3 милиона лева стари дългове за стадиона. Феновете събраха огромна сума, за да помогнат на ЦСКА. Явно можело и без да се сочим с пръст.

Един от слоганите на привържениците е „Винаги верни“. На 15 май предстои да разберем дали това наистина е така.

ЦСКА-фенове

Видяно 15 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.