Всички национали от ЦСКА се завърнаха здрави

0
ЦСКА
CSKA.bg

Всички футболисти на ЦСКА, които имаха ангажиментите с националните отбори, се завърнаха здрави на базата в Панчарево. Най-после кризата с контузени в тима започна да приключва, породена от доскорощен испански кондиционен треньор със съмнителни практики.

Там те проведоха тренировка наравно със своите сътборници, които през изминалите седем дни бяха на лагер в Банско, забеляза репортер на Nostrabet.

Най-много минути за страната си е изиграл Карол Метс, който имаше два пълни мача за Естония. Защитникът помогна за победата с 2:0 над Беларус и загубата с 0:1 от силния тим на Уелс.

Томас Лам записа 61 минути при загубата на Финландия с 1:2 от Литва, а Йомов – 71 при тази на България от Литва с 1:3. Като резерва в мача на нашите се появи Калоян Кръстев, като той се включи и при успеха над Северна Ирландия (2:1).

Брадли Мазику бе титуляр и остана цял мач на терена при загубата на Конго с 1:2 от Того. Асен Дончев пък записа 90 минути при победата на младежкия национален отбор над Гибралтар с 5:0.

Видяно 8 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.