Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Всички българи зад Тервел Пулев! Има нужда от нас

0
Тервел Пулев
Twitter

Тервел Пулев се изправя пред най-голямото предизвикателство в професионалната му кариера до момента. Рано сутринта на 15 май (българско време) медалистът от Олимпийските игри в Лондон ще боксира с бившия световен шампион Сергей Ковальов в Калифорния.

При победа се очаква българинът да си спечели битка за някой от поясите в полутежка категория.

До сега Тервел не е оглавявал толкова голяма галавечер и е нормално да има напрежение у него. Многократно той е споделял, че родната публика го окрилява и му дава сили в трудните моменти. Точно сега той има най-голяма нужда от феновете си.

Ковальов за последно се би с най-голямата звезда в бокса – Канело Алварес. Руснакът е много качествен боец и шампион, доказал класата си през годините. За битката с Тево той качва категория и това дава леко предимство на българина, който е свикнал да играе на тези килограми.

По-малкият от братята Пулеви все още не познава вкуса на поражението при професионалистите и ще се надява това да е валидно след този уикенд. Малко преди да излезе за големия бой Тервел ще бъде подгрят от брат си. Кубрат е част от подглавното събитие срещу Джери Форест.

Очаква се Кобрата да няма проблеми в тази среща и това да вдъхне допълнително кураж на брат му.

Предстои една от най-големите вечер за двамата именити български боксьори. През годините те са били критикувани по една или друга причина, но сега имат най-голяма нужда от роднат подкрепа.

Видяно 43 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.