Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Връчиха „Златна ръкавица“ на Стойка Кръстева

0
стойка кръстева
Снимка: lap.bg

Олимпийската ни шампионка по бокс от Летните олимпийски игри в Токио Стойка Кръстева получи поредно признание за невероятната си кариера. Златната медалистка в категория до 51 килограма от Игрите в японската столица миналата година, бе наградена от Пресклуб „България“ със „Златна ръкавица“. Призът се връчва за цялостното представяне на Стойка през годините и всички успехи, които е постигнала. В това число две европейски титли, както и още два сребърни медала от Световни първенства.

Благодаря за това признание. За мен е чест, но това е оценка на труда на всички хора, които са били около мен през годините. Винаги съм казвала, че без хората до мен, това нямаше как да се случи“, заяви Стойка.

Tя допълни, че в последните месеци децата, които тренират при нея и Борислав Георгиев в БК „Локомотив“ са се увеличи още и вече наброяват около 110. Тя също така изрази надежда, че след Олимпийското злато като състезател, мечтае да допринесе за такъв успех и на свой състезател в близко бъдеще.

Видяно 28 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.