Време е за ново незабравимо „червено“ евро приключение!

0
ЦСКА Лазар Туфегджич Брадли де Нойер Калоян Кръстев
Lap.bg

ЦСКА започва поредния си сезон в европейските клубни турнири с гостуване на Македония Гьорче Петров днес. Двубоят е от 18:30 часа и ще се предава по BTV Action. Съперникът не е особено претенциозен, но „червените“ по традиция стартират доста трудно в турнирите на УЕФА.

Има нужда само да споменем Рига, Сиренс и Лиепая, за да стане ясно как столичният гранд ходеше по тънък лед в началото на предните си кампании. Не бива да има дори минимален шанс за подценяване. Аргументите на „армейците“ не бяха особено силни в последния мач с Локомотив (София) и сега те ще трябва да се реваншират на феновете.

Добре си спомняме как последните 2-3 години се редуваха страхотни игри навън с равенства на домашна сцена и това също не е вариант към момента. Нужна е максимална концентрация, за да може отборът да върви във възходяща линия и да преследва целите си.

„Червената армия“ започва в Скопие и предстои да разберем къде ще завърши. Последните две години игра групова фаза и сега също очакванията са за пробив. Никой обаче не бива да се заблуждава, че срещата тази вечер ще е лесна.

Съперникът е пределно мотивиран, било то на национална основа. Съседите ни в момента гледат на кръв всичко свързано с България и цялата им страна ще е зад Македония ГП в дуела с нашия 31-кратен шампион. Момчетата на Саша Илич обаче трябва да знаят, че имат огромна фенска база зад себе си и макар в момента тя да се сърди, никога няма да спре да подкрепя ЦСКА.

Време е за новия полет на несломимия „червен гигант“!

Видяно 9 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.