Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Вратарят на ЦСКА е притеснен от Уелтон

1
Димитър Евтимов
Снимка: lap.bg

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов призна, че Уелтон от Левски го респектира преди финала за Купата на България. „Не бих казал, че има стряскащ футболист от Левски, но най-притеснителен е Уелтон. Откакто го взеха през зимата, показва, че е един доста добър футболист, доста скоростен, който атакува, обича да влиза навътре, да стреля. Вкара доста красиви голове в последните няколко мача. Може би той е най-добрият футболист, на когото ние трябва да обърнем внимание“, каза Евтимов.

„Това е срам и позор, че паднахме с пет гола от Лудогорец. Мисля, че за първи път ми вкарват пет гола. Нямат значение оправданията дали сме имали или сме нямали наказани и контузени футболисти. Във всеки един мач и всеки играч трябва винаги да показва хъс, старание и желание за победа. Аз мисля, че не го показахме. Просто е срамно за такъв отбор като ЦСКА“, допълни Димитър Евтимов пред „Код Спорт“.


Видяно 47 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Бари ще го накаже и Миланов ;)