Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ВолейБОЛНО ни е! Върнете ни играта

0
България волейбол
Снимка: CEV.eu

Националният отбор на България по волейбол записа срамна страница от историята си със загубата от Мексико. Нашите си тръгнаха като последни в група „C“ от Световното първенство само пет дни, след като то започна. 

Едва ли някой в Мексико очакваше представителният им тим да постигне подобна престижна победа на най-големия форум на планетата, но това е факт. Не бива обаче да се сочат поименно виновници от състава, защото системата у нас доведе до този позор. Преди десетилетие всеки отбор трепереше, когато види България срещу себе си. 

Сега дори джуджета на волейболната карта като Мексико си тръват с победа срещу „лъвовете“. Прякор, който отдавна изгуби стойност. След тоталния разпад на футбола сега на път е и волейболът в България да се сведе до нивото на тихата посредственост. 

А рибата се вмирисва от главата. След подобно фиаско като представянето ни в Полша на Мондиала ще е повече от нагло, ако във федерацията мигновено не залетат оставки. Там обаче ситуацията е подобна на тази в БФС. Кокалът е труден за пускане! 

Редно е Любо Ганев и кликата му да поднесат едно извинение към българския волейболен фен. Защото ни е волейБОЛНО! Нация на родени шампиони вече я е срам да си пусне телевизора. Всичко беше ясно още в първия ни гейм в турнира, в който Полша ни удари с 25:12. И за разлика от футбола, който е играта на масите – то в този красив спорт играят най-вече интелигентни и културни хора. Е, успяхте да ги откажете тотално… 

Видяно 19 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.