Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Владо Стоянов напусна Лудогорец

0
Стоянов
Снимка: Сайт на Лудогорец

Поредна легенда напусна Лудогорец. Това е вратарят Владислав Стоянов. Последният стана девет пъти шампион с „орлите“, към които се бе присъединил през 2013 година.

Така той се нареди до Козмин Моци и Светослав Дяков, които също напуснаха шампионите.

Тримата ще бъдат изпратени от клуба и феновете преди мача с Шахтьор Солигорск в сряда от 20 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Да изпратим Моци, Дянков и Владо срещу Шахтьор в сряда. С тях изпитахме емоциите на Шампионската лига, десет пъти вдигнахме шампионската титла и спечелихме още куп трофеи. Светльо Дяков, Козмин Моци и Владо Стоянов повече няма да носят екипа на Лудогорец, но остават завинаги в историята и сърцата ни. Нека на мача с Шахтьор Солигорск в сряда да ги изпратим както заслужават. Да се съберем на „Хювефарма Арена“ и да кажем заедно: „Благодарим ви, легенди“, написаха „зелените“ на своя сайт.
Видяно 36 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.