Владо Манчев: Ще търсим нови играчи през зимата

0
владимир манчев хебър
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на елитния Хебър Пазарджик Владимир Манчев остана крайно разочароан от представянето на неговит играчи при загубата от втородивизионния Марица Пловдив в мач от 1/16-финалите за Купата на България. Пловдивчани взеха победата след триумф с 4:2, а след края на срещата бившият нападател на ЦСКА и Лил сподели, че нивото на някои от играчите в Хебър не е професионално.

„Това е короната на нашето представяне до момента. Мисля, че бяхме надиграни от Марица най-вече в желание, себераздаване и борба. Ние просто дойдохме да изиграем мача, защото трябваше“, каза Манчев.

„Досега във всички мачове получаваме по един и същ начин голове. Предупредих играчите, молих им се да не ни вкарват подобни голове, но нищо. Явно това са ни качествата и ще търсим решение. Очевидно е, че по този начин не може да се продължава. Има състезатели, които не отговарят на това професионално ниво, след като губим от отбор от Втора лига и ще търсим други играчи“.

Видяно 29 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.