Владко Шаламанов е убеден в победата на „сините“

0
Владко Шаламанов
Снимка: lap.bg

Бившият халф на Левски Владко Шаламанов е убеден в победата над Пирин събота. Той вярва, че родният му клуб ще продължи възхода си като цяло под ръководството на бившия му съотборник на „Герена“ Станимир Стоилов.

„Пирин разполага с опитни играчи, но на чужд терен показват съвсем различно лице от това у дома. Левски пък ще е повишено самочувствие и увереност след победата над Локомотив (София) и за мен най-нормалното нещо е да спечели и тази среща“, каза за Nostrabet Владко Шаламанов.


„Ако ме питате за точен резултат, виждам победа на Левски с 3:1. Допускам, че гостите могат да отбележат евентуално едно попадение, тъй като защитата на „сините“ още е колеблива и има неща за изчистване, което съм убеден, че ще се случи с времето, след като имаме възможно най-добрия треньор в лицето на Станимир Стоилов. Всичко друго освен победа на Левски ми се струва нереалистично, а под ръководството на Мъри ще продължим да се развиваме в правилната посока“, допълни Шаламанов.


Видяно 294 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.