Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Владинова: Едва ли Боряна Калейн ще се върне скоро в залата

0
Невяна Владинова
Снимка: lap.bg

Посланикът на световното първенство по художествена гимнастика в София и втори вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова коментира състоянието на Боряна Калейн, която заради висока температура отпадна от състезанието и в момента се лекува в болница.

„Мисля, че вече тя е една идея по-добре. За съжаление, няма сили и едва ли съвсем скоро ще може да се върне в залата. Важното за нас е Боряна да е здрава. Много е тъжно, че точно когато беше в толкова добра форма и беше готова за това състезание, и всички смятахме, че това ще бъде нейното състезание, както и тя самата, се случи това нещо, но всеки има да преминава през нещо“, каза Владинова.

„Продължаваме напред и не се обръщаме назад. Просто събираме сили и още по-силно напред. Вчера говорих с Боряна, всички страдат, ние също, но най-вече тя. Но тя все още не се чувства добре и не мисля, че осъзнава какво се случва. Тепърва най-вероятно ще го приема психически. Има хора около нея, всички сме с нея и ще направим всичко възможно да се възстанови възможно най-бързо“, заяви още бившата националка.


Видяно 16 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.