Венци Стефанов: Да не почнем с 12 отбора първенството

0
Венци Стефанов
lap.bg

Шефът на Славия Венци Стефанов направи поредното си култово изказване за българския футбол. Този път повод за неговия пиперлив коментар беше случващото се в Берое и Левски.

Както е известно, енергийният министър Андрей Живков обяви, че не вижда причина ТЕЦ „Мария Изток 2“ да продължи да издържа клуба от Стара Загора, при положение че е на милиони загуби.

В Левски пък още няма яснота дали Джоузеф Диксън ще стане собственик на отбора и рогът на изобилието ще се изсипе на „Герена“.

Вижте как Венци Стефанов захапа Бербатов и Локо Пд

„Лошо е това, което става с Берое. Аз откога говоря за държавните ясли, но винаги идва Видовен, от мен го запомнете. Не съм сигурен и с Левски какво ще се случи. Какви са последните новини за Джексън, Диксън? И на „Герена“ да не стане „мяу“. Накрая ще изляза прав за бройката на отборите в елита – ще започнем с 12 отбора първенството“, каза Венци Стефанов, цитиран от колегите от Sportal.bg.


Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.