Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Венци за ЦСКА: Лъвът е най-опасен, когато е ранен

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира какво е настроението в тима пред първия полуфинален мач от турнира за Купата на България тази вечер. „Белите“ приемат ЦСКА от 19 часа на своя стадион в „Овча Купел“.

„Вярвам, че момчетата ще бъдат напълно мотивирани. Имаме си отличен треньор, който знае как да го стори. Изобщо не ме успокояват бурните събития в Борисовата градина. Има напрежение там, което не е никак малко. Но нали знаете, че лъвът е най-опасен, когато е ранен. Не са един или два случаите, когато даден отбор уж е съсипан от скандали проблеми, а вземе, та хвърли бомбата и победи. Така че, в никакъв случай не мислим, че ще ни бъде лесно. Напротив“, каза Венци Стефанов.

„Не ме питайте за коментар относно просконференцията на Стойчо Младенов. Не искам да се намесвам в чужди работи. Това са си проблеми вътре в ЦСКА. Що се отнася до наш интерес към Здравко Димитров и Димитър Костадинов от Левски, аз наистина не знам“, допълни Венцеслав Стефанов.

Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.