Венци Стефанов: Съдиите побутват Левски

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия обяви, че съдиите помагат елегантно на Левски в последните му мачове. „Гледах Левски – Лудогорец и ми направи впечатление, че напоследък съдиите побутват Левски. Интересно защо е така. Най-добре е левскарите да направят така, че клубът им да не отиде в четвърта дивизия. Не им пожелавам лошото, разбира се“, заяви Венцеслав Стефанов.

„В крайна сметка обаче всички трябва да сме равнопоставени. Пирин го извадиха заради 40 000 лева задължения, а Левски с 40 милиона какво прави? Локомотив (София) фалира за два милиона лева. Левски се докараха дотук, че да искат пари от феновете си, чакат ги вноски към НАП, изчистване на заплати“, допълни Стефанов.

„И в ЦСКА бяха цъфнали с милиони назад, но Гришата закърпи положението. Трябва за всички да е еднакво. Веднъж в Славия се забави едно плащане по банков път, от петък следобед отиде за понеделник и стана грандиозен проблем. Писнаха, а не беше наша вина. За други няма такива проблеми“, каза още Венцеслав Стефанов.


Видяно 21 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.