Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Венци Стефанов бесен: Срам ме е, че съм бил в Изпълкома!

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен след загубата на тима му с 0:2 от ЦСКА. Босът на „белите“ се ядоса на грубите грешки на съдията Волен Чинков и колегите му. Реферите спестиха червен картон на Иван Турицов, а също така отсъдиха засада при върната от играч на ЦСКА топка, с която спряха голова атака на Славия.

„Този Кашай, Касай, кьорав ли е? Може ли топката да се върне от защитник на ЦСКА и да дадат засада? Къде го има това? Казвам ви – няма да се спра, докато некадърници като Чинковци и Сватби не ги изхвърлят от българския футбол! Никога не съм очаквал такова нещо и ме е, че съм бил в Изпълкома. Тези хора трябва да се изхвърлят от футбола“, започна Стефанов.

„Опитваме се с футболни средства да направим нещо в Славия, те се чудят как да ти отрежат главата. Бамба за колко картона беше? Мачкаха Галин Иванов, стъпваха върху него. Отвратен съм. Сигурен бях, че ще има нещо такова, но не очаквах да е чак така. Това е ограбване…

ЦСКА има пръст във всичко това. Турицов му откъсва главата на нашия, фаулира го, трябва да му дадат червен картон, а не получава дори жълт. А засадата – има ли я? Нашият остава сам срещу вратаря. Всяко търпение има някаква граница. Това е безобразие. Борислав Михайлов трябв ада направи нещо за футбола, иначе ще бъде срам!

За какво ни е този Кашай? Седи си в Унгария и какво гледа? Така ще е до края първенството. Шефът на българския футбол един път завинаги да удари по масата! Така не може“, завърши президентът на Славия.


Видяно 10 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.