Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Венци Стефанов с първи коментар за резила срещу ПАО

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обясни защо юношите старша възраст на отбора загубиха с 0:8 от Панатинайкос. Двата тима излязоха един срещу друг в мач от първия предварителен кръг на Младежката шампионска лига.

Реваншът срещу ПАО е на 5 октомври в София, но ще бъде изцяло протоколен след огромния пасив на „белите“.

„Много е тежко, много, но това е жестоката действителност. Нека не звучи като оправдание, но Билал – момчето, което ни вкара 5 гола, струва 10 милиона долара. Той е египетски национал. Албанецът Леандро, отбелязал хеттрик срещу нас (б.р. два гола), също струва немалко пари“, започна Венци Стефанов.

„Освен това в Панатинайкос имаше и играчи на по 21 години, което също оказва влияние. Гърците имат супер тим и ще видите, че ще стигне далеч в Европа. При нас всички са на 18 години. А след трансфера на Мартин Георгиев в Барселона в защита не сме много стабилни“.

„Но реално истината е, че трябва повече да се работи с децата у нас. Трябва да им се дава шанс. Няколко пъти казвам на Боби Михайлов и на другите важни кадри от БФС, че всички отбори, които имат повече от четирима чужденци, трябва да плащат данък „клуб“ и парите да се дават на отбори, поощряващи младите. Но никой не ме чува. Глас в пустиня“, продължава босът на Славия.

„Ще ви дам един пример. До София има едно село – Войнеговци се нарича. И знаете ли какво – във футболния му тим има двама тъмнокожи. Какво повече да кажа…“.

„Вярвам, че загубата няма да се отрази тежко на момчетата. Няма да се отрази и на кариерата на Иван Иванов, него го чака добро бъдеще като наставник. Иван е мъжкар. Иван търси винаги грешките и съм сигурен, че ще си вземе поука от тежката загуба. Защото вина имаме всички. Но с навеждане на главите няма да стане“, завърши Стефанов.

Видяно 15 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.