Венци Стефанов: Левски го чака ад в Солун

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира шансовете на Лудогорец и Левски в европейските клубни турнири.

Според боса на „белите“ разградчани могат да влязат в групите на Шампионска лига, докато за вековниците ще е много трудно да преминат още първия съперник.

„Мисля, че Лудогорец има шансове да прескочи и да отиде в Шампионска лига. Дано да успее. Левски има труден противник в лицето на ПАОК. Много тежко се играе в Солун. Ако тук Левски не издейства някакъв аванс, който да даде спокойствие нищо добро не ги чака в Солун. Там е ад“, призна Венци.

Един от силните хора в Българския футболен съюз сподели и мнението си за спрягания за нов национален селекционер.

„Българските треньори се извъртяха почти всички на националния отбор. Смятам, че Младен Кръстаич ще бъде добър треньор. Най-важното е, че няма да му се качват на главата – обаждат се този, онзи или разни мениджъри. Той е доказан специалист. Дано да стане той и да въведе някои нови неща и да вдъхне увереност и дисциплина в националния отбор. Видяхте, че в последните мачове бяха като заспали. Никога не съм виждал националния отбор да е на такова ниво“, заяви Стефанов.

Видяно 14 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.