Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Венци: Ясен изпусна съблекалнята

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Босът на Славия направи коментар на позорната загуба на България, която доведе до оставката на селекционера Ясен Петров. Венцеслав Стефанов призна, че е много ядосан след поражението с 2:5 от Грузия.

„Снощи бях много ядосан, как да не съм ядосан. Тези момчета плачат за тояга. Ясен Петров изпусна съблекалнята. Петима-шестима от националите се взимат за големи звезди. А нали трябва да играят, да не би да са там, за да носят саковете? Ясен Петров е опитал сигурно с някой позитивен метод, човекът е опитал с добро, но с тези така не става. Взели са се за тартори, за лидери. Правят каквото си искат. Боже! Нали знаете – въшката като се напие с кръв и излиза на челото“, каза Венци.

„Един треньор трябва да даде пръв пример, да даде кураж на отбора. Няма място за колебание и страх. Ако излизаме като обречени срещу Грузия… Сега за два мача Георги Иванов-Гонзо може да ги стегне малко. Той на тези звезди и звездички няма да им цепи басма. Ако и той не ги приземи, идва времето на тоягата“, каза още Венцеслав Стефанов.

Видяно 36 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.