Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Варела: Уморени сме, но работим с усмивка

0
Феде Варела
Източник: LAP.bg

Крративният халф на ЦСКА Федерико Варела сподели мнението си за тренировъчния процес и каква е атмосферата в отбора по време на лагера. След победата над Кематен с 5:3 аржентинецът призна, че умората взима връх в първите две контроли. 

„Страшно много тренираме през последните дни. Трябва да продължим да работим, да се защитаваме като отбор, да вкарваеме много голеве. Създадохме много положения, но трябва да сме по-презицни“, започна Феде. 

„Тренираме двуразово, но това е целта на предзсеонната подготовка. Уморени сме, но това е нещо нормално. Трябва да работим с усмивка. Доволни сме от треньорското ръководсто. Има ясна идея какво трябва да подобряваме. Знаем какво се иска от нас и мисля, че има прогрес, който е задоволителен.“

„Започваме да се адаптриаме към желаната от треньорския щаб схема на игра. Младите работят много здраво и опитват да покажат, че заслужават да са тук“, завърши плеймейкърът. 

Видяно 14 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.