Валентич се закани: Гоним 6 точки от мачовете с ЦСКА и Лудогорец

0
Азрудин Валентич
Снимка: lap.bg

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич се закани на следващите съперници.

Дни преди дербито с ЦСКА на стадион „Българска армия“ специалистът даде любопотно интервю. 

След сблъсъка с „червените“ идва и мач с Лудогорец. 

„Забавляваме се, усещам хармонията в отбора и това трябва да се запази. Да продължаваме да работим, за да постигнем нещо значимо този сезон“, започна Валентич. 

„Знаем, че не сме най-добрият отбор в лигата от гледна точка на състезатели, нямаме на пейката футболисти с качества, равностойни на титулярите и затова за мен е важно да подготвя добре играчите, за да бъде всичко оптимално. Нашата работа е да намерим правилната стратегия, за да може всеки да даде максимума от себе си.

Искам 6 точки от мачовете с ЦСКА и Лудогорец, всеки треньор го иска. Без значение кой е съперникът, винаги се целиш в победата.

В бокса например, когато съперникът вдигне гарда си казваш – ще бъде трудно. Това искам да се случва и с нас. Когато излезем на терена, искам всеки съперник да си казва – ще бъде трудно да вземем поне точка от този отбор“, заяви Валентич.

Видяно 6 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.