В САЩ чакат драфта за НБА, а вие?

0 коментара
НБА-драфт

Едно от най-важните събития за баскетбола в САЩ е драфтът. Кой кого ще нахитри, кой ще вземе най-перспективните играчи, който ще направи удар и кой ще направи грешка. Самите млади баскетболисти пък чакат с нетърпение своя звезден миг, в който ще влязат в големия спорт и при големите пари.

За да бъдете още по-близо до случващото се в драфта на НБА, букмейкърът Sesame.bg ви предлага да опитате познанията си и да потърсите логиката в действията ръководните фактор на клубовете в Лигата на извънземните. Как? Като заложите дали даден колежански баскетболист ще бъде избран под даден номер в драфта.

Вижте ревюто ни за букмейкъра Sesame

Франц Вагнер (19-годишно крило, германец от университета в Мичиган) – коефициентът да бъде избран измежду първите 9 в драфта е 2.17. Ако пък мислите, че няма да се случи това – предлаганата ставка е 1.7.

Вагнер е гъвкав в защита, борави добре с топката и има отличен поглед. Определян е за високо интелигентен играч, който покрива позиции от 2 до 4 и стреля доста успешно от тройката. Някои специалисти смятат, че е леко надценен, а Мемфис Гризлис се надява да го вземе като 17 в драфта. Ако им се доверявате, потърсете по-ниския коефициент.


Джален Джонсън (20-годишно крило от университета Дюк) – коефициент да бъде избран до номер 13 – 2.04. Номер 14 и по-назад – 1,79.

Джонсън е определян за един от най-талантливите колежани, които ще се присъединят към НБА. Но има проблем с характера. Повечето специалисти са на мнение, че вземането му е нож с две остриета – отлични качества на игрището срещу непредвидимост извън него. Точно ситуацията извън игрището е причината Джонсън да се очаква да бъде взет след номер 13. Той заряза Дюк след само 13 мача от началото на сезона с обяснението „да се съсредоточи върху драфта“. Преди това в гимназията след 9 мача за IMG Academy си тръгва, за да се прибере у дома в Милуоки. Математиката показва – един играч, две години, три отбора, общо 22 мача. Въпросът е тук на какво ще заложите – качествата или характера?Можете също така да опитате познанията ви драфта за номер на Зайри Уилямс, Камерън Томас и Крис Дуарте.

Видяно 5 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Слави Янакиев

Слави Янакиев