Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

В Манчестър Юнайтед трябва да се действа с твърда ръка и замах

0
Манчестър Юнайтед
Снимка: Twitter

Манчестър Юнайтед изживя изключително тежко последните 10 години. След пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън „червените дяволи“ бяха водени от някои забележителни мениджъри, но никой не успя да влезе в обувките на шотландеца.

Той беше начело на отбора четвърт век, в който постигна най-забележителните успехи и напълни клубната витрина.

Сега обаче тъмни облаци са надвесили „Олд Трафорд“.

Юнайтед вече не само не печели титли, не е претендент, но и вече не може да влезе в топ 4. За успех в Шампионската лига изобщо не може да се говори.

През настоящия сезон класиране за „турнира на богатите“ изглежда немислимо, а съвсем реална е възможността да видим великия Манчестър Юнайтед в надпреварата Лига на конференциите. Падение.

През изминалата седмица беше обявен официално новият мениджър – Ерик тен Хаг.

Ерикс тен Хаг

Нидерландският специалист доказа, че разбира много от работата си в Аякс и всички фенове на „червените дяволи“ ще се надяват той да е правилният човек, който може да застане на поста за години напред.

За целта обаче Тен Хаг трябва да внесе строга дисциплина в клуба и да привлече точните хора през това лято. Юнайтед не може да си позволи нови разхищения на ресурси. Отборът има нужда от точните хора на точните позиции, а най-наложителна е голяма чистка.

С моментните играчи успехи няма да бъдат постигнати. Голяма част от тях нямат никакво място на „Олд Трафорд“ и единствено срамят емблемата.

Ако могат да се изкарат някакви пари от тях, ще е добре, но поне клубът да се отърве от големите им заплати.

Всички в Манчестър Юнайтед в момента се надяват тяхното нидерландско спасение да дойде, защото затъването от година на година е факт.

Видяно 24 пъти

Автор

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.