В Левски плащат, напрежението остава

0
Левски
lap.bg

Футболистите на Левски са взели по една заплата в четвъртък, но напрежението в клуба остава заради неизвестността около бъдещето му. Както е известно, Наско Сираков обяви „сините“ за герои, тъй като цяла пролет играли без пари и дори нямал време да им благодари.

Много от основните футболисти, обаче напуснаха заради безпаричието, а някои от тях като Тома Даске се заканиха да дадат Левски на ФИФА, но впоследствие се отмениха. В момента ръководството на клуба води преговори с напусналите за размера не техните обезщетения.

На „Герена“ обстановката продължава да е напрегната, тъй като договорите на някои футболисти, които в момента още са в отбора, изтичат в края на месеца. Други пък, които са обвързани за още един или два сезона, лесно могат да си тръгнат, след като подадат молби за разтрогване на контрактите.

Така Левски рискува да остане без отбор от 1 юли, ако не успее да намери свежи пари другата седмица.


Видяно 33 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.