В Левски е време да затворят и говорилнята

0
Наско-Сираков

Акционерите в Левски проведоха днес Общо събрание, след което имаше доста интересни изказвания. Те дойдоха най-вече от мажоритарния собственик Наско Сираков, който щял да „прати Левски в друга орбита“.

Наско явно е забравил на какво бяха свидетели феновете последните 10 години. На много подобни приказки за орбити, за шампионски титли, за какво ли не. Засега обаче нищо от това не се случи. Всеки си тръгна с наведена глава и много неуспехи.

Но явно и стария вълк не си е научил урока за говоренето. Ясно беше, че трябваше да каже нещо пред медиите, но не бяха нужни високопарни думи за орбити и т.н. Защото думите остава. Защото има прекалено много зложелатели и защото с изказването си Наско още повече предизвика всички, които са срещу него. А те не са малко.

Сега след всяка грешка, след всеки дълг, след всеки дори най-малък проблем ще има десетки хора, които ще го атакуват и ще му припомнят думите. А и защо е нужно да се обявява нещо предварително. Можеше да мине с просто „водят се преговори, вървим добре“ и толкова.

Когато дойде в Левски Станимир Стоилов обяви, че затваря чалготеката. Сега е време някой да затвори говорилнята. С изваждането на Тити Папазов от Надзорния съвет, това донякъде се случи, но той не е единственият, който прекалява с думите. Защото „камък върху камък“ все още стои в БФС, защото и доста други приказки останаха във въздуха. Но се помнят и припомнят точно когато някой иска да удари по Сираков.


Видяно 20 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.