BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

В Борисовата градина този път трябва да побързат с трансферите

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА обновява отбора си след неприемливото представяне през пролетта. Вече няколко футболисти си тръгнаха, а предстои и още да се запътят към изхода на Борисовата градина.

Времето за търсене на нови обаче е доста ограничено. Заради Световното първенство в Катар европейските клубни турнири този път ще започнат по-рано. За разлика от миналото и по-миналото лято ЦСКА не разполага с боеспособен отбор, че да си позволи лукса на късните септемврийски трансфери.

Освен това новодошлите трябва да проведат поне един тренировъчен лагер от подготовката със съотборниците си. В противен случай има голям риск при тях от твърде дълъг период за тях да свикнат. Времето е лукс и ЦСКА този път не разполага с него.

За да не се стигне до срамно ранно отпадане от Европа и загуба на точки в първите кръгове на efbet Лига, то на „Българска армия“ ще трябва да форсират входящите си трансфери.

Отделен въпрос е, че има огромни липси на някои от постовете. Така и все още не е ясно кой ще замести напусналия Брадли Мазику. Лявата част на отбраната беше запазена за него дълго време, а сега в отбора нямат футболист, за когото това да е естествената зона.

В средата на терена ситуацията също е трагична, след като наличният кадрови ресурс развя бял флаг в почти всички пролетни мачове. За атаката е ясно, в повечето срещи „армейците“ дори не успяха да се разпишат. В две от тях нямаха и точен удар.

Дните минават, а в ЦСКА все още не са започнали да представят нови попълнения. За сега това не е фатално, но скоро може да се окаже. 

Видяно 24 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.