Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Ултра’ ЦСКА“: Защо в четвърто дерби поред нямаме голово положение?

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Една от големите „червени“ фенски страници във фейсбук – „Ултра’ ЦСКА“, излезе с публикация след снощното дерби с Левски, което бе изгубено с 0:2. Както е известно, през юни Сектор „Г“ обяви тотален бойкот на Гриша Ганчев и управлението му, като оттогава организираните привърженици на армейците не посещават футболни мачове.


Публикуваме написаното от „Ултра’ ЦСКА“ без редакторска намеса:

„Понеже отново се появиха всякакви фейсбук специалисти, според които сме „предатели“, „платени наркомани“ и всякакви подобни определения и едва ли не загубата е заради нас….

Искаме да ви попитаме, доволни ли сте от представянето на отбора? Наистина ли смятате, че липсата на Сектор „Г“ изигра роля, а не аматьорското управление на заможния Господин през последните 6 години? Защо 4-то поредни дерби нямаме голово положение? „Наркоманите“ дето взеха пари от Цеката“ ли са виновни?

И моля ви, коментари от сорта на „вадете милионите“ и „издържайте отбора“, си ги спестете. Както се казва, всичко е цветя и рози, а „славизацията“ си върви с пълна сила.“

 

Видяно 29 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.