Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Юлиян Инджов: Взе се решение „Армията“ да се реконструира

0
юлиян инджов цска
Снимка: lap.bg

Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инджов говори пред медиите след срещата с министъра на младежта и спорта Радостин Василев, която се проведе по-рано днес. Бизнесменът сподели, че на върпосната среща, на която присъства и Гриша Ганчев, е взето решение стадион „Българска армия“ да не се строи наново, а сегашното съоръжение да бъде реконструирано.

„Приятно сме изнанадани от свършената работа от Министерството на младежта на спорта. Мога да похваля министъра, че намери време и влезе в проблематиката. Не става въпрос само за ЦСКА, а за всички клубове в България“.

„Набелязахме пътна карта, с която да вървим напред и нещата да се случат в близък времеви план. Главният архитект на Столична община ще подготви съответни документи, ще излъчим работна група. Оттам-нататък започват чисто административни процедури, които ще отнемат известно време, но има воля от клуба и министерството за тяхното разрешаване“.

„Не сме си представяли да се построи изцяло нов стадион. Старият стадион ще бъде реконструиран. Обсъждахме достъпа до стадиона. За провеждането на международни срещи се изисква такъв за специални автомобили. Мечтата ми е септември месец да видя разрешителното за строеж на масата“.

„Уточнихме дълговете. Министерството на спорта приема нашите подобрения до края на 2019 година и началото на 2020-та. Всичко след това не се приема, но ще продължим преговорите. Около 4 милиона лева са признати от Сердика спортни имоти. Тук влизат Българска армия и Панчарево“.

„Работната група ще продължи да работи още една седмица, за да уточни спорните суми. Законът е ясен и не спорим. Направили сме много подобрения, но не можем да ги представим като инвестиция. Общо те възлизат на 6-7 милиона, но те не ни ги признават. Признават ни 3-4 милиона“.

Видяно 14 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.