Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Уелтън: Със Станимир Стоилов Левски има шанс за титлата

0
Уелтън
Снимка: Левски ТВ

Новият любимец на публиката на Левски направи признания, които никой не очакваше. Това, което той прогнозира обаче, със сигурност ще се хареса на феновете на тима и остават само да разберем дали ще стане факт и всички левскари отново ще имат повод за най-голямата радост.

Нападателят е само от седем месеца в отбора, но вече се превърна в незаменим в атаката и един от най-добрите чужденци, които се подвизават по нашите терени в момента. Логично към него има интерес и от чужди клубове, като предлаганите суми са доста добри, но шефовете на клуба засега отклоняват офертите.

Роден съм в Паранавай, щата Парана. За съжаление детството ми не беше от най-щастливите. Имам голямо семейство. И искам да им благодаря, защото те винаги са ме подкрепяли и са стояли зад мен във всеки един момент. Братятa ми, баща ми и най-вече майка ми. Минал съм през много трудности. Всичко това ме направи по-силен, както и вярата в Господ. Благодарение на целия този труд сега съм тук, заяви Уелтън.

Най-щастливият момент в моя живот е настоящият, където сме в момента, и мисля, че с треньор като Станимир Стоилов Левски има шанс за титлата. Доста от моите близки и далечни роднини играят футбол, но те нямаха късмета да развият качествата си и да бъдат забелязани и да се занимават професионално. Точно това пък се случи с мен. На 13 години напуснах дома си, за да следвам мечтата си и да стана футболист. Първият ми професионален клуб е АСБ от моя роден щат. И там научих много неща. От победите и загубите, както във футбола, така и за живота. Преминах през доста отбори, но никога не спрях да тренирам и да се опитвам да стана по-добър и ето ме сега тук. И като говорим за всички тези трудности, в един още по-тежък житейски момент станах баща и това беше още едно изпитание. Благодарение на Господ детето ми се роди живо и здраво, а сега вече имам възможност да помагам на него и на майка му, разкри бразилецът.


Видяно 12 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.