УЕФА реши: Тотнъм – Рен няма да се играе

0
тотнъм стейдиъм

Европейската футболна централа УЕФА реши, че последнта среща от Група „G“ от турнира Лига на конференциите между отборите на Тотнъм и Рен няма да се играе. Англичани и французи трябваше да е изправят един срещу друг в четъвртък вечер, но срещата бе отложена заради осемтимата играчи на „Шпорите“, които дадоха положителен тест за коронавирус.

Молбата на лондончани срещата да не се играе тогава бе уважена от УЕФА, но два дни по-късно от централата обявиха, че не е постигнато съгласие между двата клуба за дата за провеждане на мача и той изобщо няма да се провежда.

Така играчите на Антонио Конте са изправени пред угрозата да не продължат напред в турнира, тъй като заемат 3-то място в крайното класиране с актив от 7 точки. Първите две позиции в групата са за Рен (11 т.) и Витес (10 т.). Крайното решение за съдбата на Тотнъм ще бъде взето от комисията на Уефа по Контрола, етика и дисциплинарните решения.

Видяно 39 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.