Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

УЕФА излезе с официално становище за Де Нойер

0
ЦСКА Сейнт Патрикс Брадли де Нойер
lap.bg

Титулярът на ЦСКА Брадли де Нойер е наказан за два мача в евротурнирите. Левият краен защитник си изкара червен картон след победата над Сейнт Патрикс с 2:0 в Дъблин заради спречкване с противников играч.

Така той пропусна първия мач с Базел (1:0) и ще отсъства и от втория в четвъртк на швейцарска земя. От УЕФА можеха да го накажат за цели 6 двубоя.

ЦСКА обаче действа светкавично и изпрати своето становище, в което обясни, че нидерландецът е бил провокиран от съперника и също така от феновете.

Очаква се празнината в ляво на ариегарда отново да запълва младият Християн Петров. Той игра отлично в първата среща на Националния стадион „Васил Левски“. По-обрани в действият аси на „Санкт Якоб Парк“ пък трябва да бъдат Турицов, Вион, Юга, Йомов и Бауренски, защото са с по два жълти картона. При следващ ще бъдат наказани.

Видяно 39 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.