Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Турицов: Не бях спал цяла нощ, днес бяхме ужасни

0
Драган Михайлович Иван Турицов
Снимка: Lap.bg

Сърцатият защитник на ЦСКА Иван Турицов беше бесен след загубата с 0:1 на финала на Sesame Купа на България срещу Левски.

Преди всичко Тури се извини на феновете и призна, че не е спал в нощта преди мача от напрежение, но с половин уста каза, че едва ли това е било така при неговите съотборници.

„Нищо не се получи. Без точен удар не може да вкараш. Направихме фатална грешка, вкараха с малко късмет, но повече заслужаваха победата. Много съм разочарован. Не може във финал, пред 40 хиляди фена, да няма агресия. Не знам на какво да го отдам, наистина.

Оказа влияние треньорската смяна, но ние сме професионалисти. Трябваше да го приемем и да се борим. Дано не се случва занапред. Не е това причината за загубата днес. Причината бяхме ние.

Едно извинявай не стига пред феновете. Без титла сезонът е провал. Надявам се, че следващият сезон ще бъде по-сполучливо“, заяви Турицов.

Видяно 23 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.