Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Туфа: Радвам се за първите си два гола в ЦСКА

0
Лазар Туфегджич
cska.bg

Новото попълнение на ЦСКА Лазар Туфегджич успя да открие головата си сметка при победата над австрийския Кематен. Сръбският атакуващ халд реализира две попадения при победата с 5:3 в контролата. 

„Един добър мач за нас. Седмица и ден след ден се опитваме да подобряваме нещата. Важното е да правим нещата крачка по крачка. Чувствам се добре. Разбира се, че краката се усещат тежки. Работим интензивно, но това е целта на лагера, за да сме добре в първенството. Радвам се, че вкарах първите си два гола за ЦСКА. Надявам се да следват още“, започна Туфа. 

Сърбинът набързо започна да се превръща в любимец на феновете. И в двете приятелски срещи до момента се представя на ниво. 

„Всички в клуба ми помагат и аз съм много благодарен. Най-важното е феновете и всички в ЦСКА да са щастливи от това, което правя. Саша Илич е легенда в Сърбия. Работи дълго време там. Първо като футболист, а после като треньор. Познаваме се. Хубаво е да има хора, които говорят на родния ми език. Не знам дали Илич е в основата на трансфера. Чувал съм много хубави неща за ЦСКА и се надявам да покажа своите качества тук, защото е голям отбор“, добави Туфегджич.

Видяно 35 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.