Три възможни дестинации за реванша между Усик и Джошуа

0
Антъни Джошуа
Снимка: Twitter

Реваншът между световния шампион в тежка категория Олександър Усик и бившия номер едно при тежките Антъни Джошуа ще се проведе през пролетта на 2022 г., но все още не е ясно къде точно. Според промоутъра на украинеца Александър Красюк, вторият сблъсък между двамата ще се състои в Украйна, Близкия изток или Великобритания.

Именно в Обединеното Кралство се състоя първият мач между тях в края на септември. Тогава 34-годишният източноевропеец победи „Ей Джей“ насред Лондон пред 75 000 британски фенове.

Красюк добави, че се надява локацията на мача и датата да бъдат избистрени до края на тази година, за да може двамата боскьори да започнат подготовка за реванша. Джошуа вече има един мач в Близкия изток. През декември 2019-та той победи Анди Руис в среща-реванш между двамата, след като мексиканецът го победи в Ню Йорк през лятото.

Видяно 3 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.