Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Три позиции, на които ЦСКА задължително трябва да се подсили

1
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА се срина тотално от началото на 2022 година. Малко са футболистите, които заслужиха похвала след изминаващия полусезон. Сега отборът има нужда от свежи сили.

Три са позициите, на които задължително трябва да бъдат привлечени нови футболисти през лятото. Най-осезаема е липсата на разиграващ халф тип плеймейкър. За това се изписа много още преди началото на сезона, но формата на Греъм Кери на непривичната за него позиция измъкна ЦСКА в не един и два мача. Впоследствие семейни проблеми размътиха главата на ирландеца и той беше далеч от най-добрите си дни. Феде Варела пък се оказа много чуплив, а в моментите, в които получаваше шанс, така и не успя да сграбчи възможността.

Ново попълнение трябва да се търси и на поста ляв краен защитник. Титулярният бек Брадли Мазику приключи с престоя си в България. Остави добри впечатления с червената фланелка и заместникът му трябва да се потруди доста. На този пост ЦСКА няма никаква алтернатива и трябва да е с приоритет.

В нападение ситуацията също не е розова. Жорди Кайседо по всяка вероятност си тръгва през лятото. Ахмед Ахмедов и Калоян Кръстев така и не успяват да разгърнат потенциала си и ако ЦСКА иска да се бори за шампионската титла, няма как да разчита на някой измежду тях за титулярен избор. Подобна е ситуацията с Бисмарк Чарлс. Именно затова 31-кратният шампион ще трябва да търси голаджия. Недопустимо е в пет от последните шест мача да не можеш да отбележиш дори едно попадение.

Разбира се, още трансфери лятото ще бъдат добре дошли, защото в момента отборът се намира в тежка ситуация. Тези обаче са в графата задължителни.

Видяно 32 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    От черноят континент