Треньорът на ЦСКА каза кога ще детронират Лудогорец

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Лудогорец е десет пъти поред шампион, но ако се вярва на Стойчо Младенов неговата хегемония е към своя край. Младенов обаче не се ангажира, че ще свалят „орлите“ от върха този сезон, но отправи ясно послание към тима на Кирил Домусчиев.

„За този сезон не мога да гарантирам и категорично да заявя, че ще станем първи. Но мисля, че две години за мен ще бъдат напълно достатъчни. Гарантирам, че ако не втората, третата ЦСКА ще бъде 100 процента шампион“, каза Стойчо Младенов.

„Един Господ знае дали ЦСКА ще бъде последният ми отбор. При всички случаи няма да спра да бъда треньор и да ми бъде последния клуб. Може да бъде последното ми пребиваване в ЦСКА, но не и последният клуб. Сигурен съм в това, защото имам мотивацията, хъса и искам да продължа да бъда треньор“, допълни Стойчо Младенов.

Видяно 21 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.