Треньор на наш клуб намекна за черно тото

1
Атанас Атанасов
Снимка: Сайт на Добруджа

Атанас Атанасов обясни защо е напуснал Добруджа. 53-годишният варненски специалист обвини футболистите, че са играели нечестно. Срещу Крумовград ми бе последния мач. Казах го на президента, той каза, че ще решават, но няма какво да решават, това е мое решение. Причините са ясни, няма какво да го изтъквам. Аз от много години съм във футбола и наивен може да съм, но глупак не съм в никакъв случай. Само по себе си се разбира за какво става въпрос, каза Атанасов.

Явно в българския футбол си има такива неща, но не очаквах, че ще дойде в тоя отбор на моята глава. Случи се, какво да направя, нито съм разследващ нещо…Не всички, естествено, но има хора, които не са честни, да не казвам някакви по-силни думи, не са честни. Това нещо, ако искат да играят голям футбол, няма как да стане. Моята вина е, че съм хипернаивен и имам уникално доверие в тях, допълни Орела.

Конкретен играч и конкретен мач? Не искам да влизам в такива подробности. Не ми дърпайте думите от устата. Има факти, които ме карат да говоря така. Ако кажа „А“, трябва да кажа и „Б“, а не мога да го кажа, защото нямам доказателства. Вината е в мен, те да си продължават, но по този начин аз няма да продължа, каза още Атанас Атнанасов.

Видяно 34 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Николай Стоянов
    Каза,кво каза и накрая нищо не каза