Треньорът на Дания: Не видях да има дузпа

0
Каспер Хюлманд
Снимка: Twitter

Старши треньорът на датския национален отбор Каспер Хюлманд коментира полуфиналната среща на ЕВРО 2020 с Англия, изгубена с 1: 2.

 „Много неща се обърнаха срещу нас. Прегледах повторението за дузпата, тънък момент. На терена в този имаше две топки. Направихме всичко, което можахме ”, каза за В.Т. треньорът.

Хюлманд каза още, че се опитал да насочи вниманието на резервния съдия към факта, че на терена има две топки. „Аз сигнализирах, че играта трябва да бъде спряна пет секунди преди Стърлинг да навлезе в пеналта. В друг момент от мача съдията беше достатъчно бърз, за да свири. Просто не знам защо не спря играта. Отделно, просто не виждам да има дузпа. Това е трудно. Едно е просто да загубиш битка, но когато я загубиш така, е много досадно. Съжалявам за момчетата. Тежко е след такава загуба, допълни Каспер Хюлманд.

Превод: Nostrabet

Видяно 26 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.